SERVEI A DOMICILI – Consultar tarifes i disponibilitat al 972 50 12 47

Comanda directa

Servei de comanda directa i lliurament a domicili

Fes aquí la teva comanda

Comanda directa
Start Over

Com funciona

Si prefereixes recollir la comanda tan bon punt arribar, envia‘ns la teva llista de la compra a través d’aquest formulari i t’ho tindrem preparat per quan ho vinguis a buscar dins dels horaris comercials de la botiga.

Ens has d’indicar el dia i hora de recollida de la comanda.

Per poder preparar adequadament cadascuna de les comandes, necessitem un mínim de dues hores de preparació.

L’horari d’entrega de comandes és de 9:00h del matí fins les 13:00h. I de 15:00h fins les 19:30h de la tarda. Dimarts per les tardes no treballem.

Si una comanda es passa a les 8:00h del matí, per exemple, no es podrà entregar com a molt aviat fins les 10:00h del mateix matí. Una comanda que arribi a les 12:00h del matí no podrà ser entregada fins les 16:00h de la tarda (de 13:00h fins les 15:00h està tancat). Si una comanda arriba passades les 18:00h de la tarda ja no es podrà servir fins les 9:00h de l’endemà matí com a molt aviat.

De la mateixa manera, també pots enviar un correu electrònic a l’adreça info@fusteburgas.com donant detall de la seva comanda, el dia i hora de recollida així com el nom i telèfon de contacte.

Novetat

Fem servei de lliurament a domicili per la zona de l’Alt Empordà. A Figueres el cost del servei és de 4,00€ per desplaçament. En cas que la comanda sigui per lliurar-la a domicili, necessitarem que la comanda ens la feu arribar el dia abans. El lliurament de la comanda es realitzarà entre les 10:00h i les 13:00h. També necessitarem que ens anotin que la comanda és per servir-la a domicili. En el cas que més d’una comanda sigui per entregar en el mateix domicili, només cobrarem un cop el servei de desplaçament.

Per les comandes a d’altres localitats cal consultar tarifa i disponibilitat.

Per a qualsevol aclariment també ens pots trucar per telèfon al 972 501 247.