SERVEI A DOMICILI – Consultar tarifes i disponibilitat al 972 50 12 47

Termes i condicions

Condicions de venda Carnisseria online Fuste Burgas

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES 

Les imatges que il·lustren els productes no entren en el camp contractual i no podran donar lloc a cap tipus de compromís per part de FUSTÉ BURGAS,SA. A més, FUSTÉ BURGAS,SA declina tota responsabilitat quant a la validesa del contingut de les fitxes tècniques i de les descripcions dels productes procedents dels nostres socis o proveïdors. 

GARANTIES DELS PRODUCTES

Els nostres clients es beneficiaran de la garantia oferta per la nostra qualitat. Acceptarem reclamacions dins les 24 hores següents a l’entrega de la mercaderia. Es faran devolucions de la mercaderia no desitjada pels nostres clients, ja sigui mitjançant la reposició de la mercaderia devolucionada o el reintegrament del seu import, sempre i quan es justifiqui amb el tiquet de venda corresponent. 

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT 

FUSTÉ BURGAS,SA no es fa responsable dels danys que pogués sofrir el client usant els productes adquirits en aquesta web, ja sigui per un ús hagut d’o indegut dels mateixos. El Client és responsable de la seva capacitació per a l’ús dels nostres productes.

FORMES DE PAGAMENT 

Les formes de pagament i condicions de venda de les comandes rebudes i generades a través d’aquesta pàgina web, seran les mateixes que gaudeixen els nostres clients en l’actualitat, ja sigui en metàl·lic com mitjançant tarja. El pagament de la comanda es produirà en el moment de la seva recollida en la botiga. FUSTÉ BURGAS,SA es reserva el dret de modificar-les pels motiu que FUSTÉ BURGAS,SA consideri oportú. Totes les comandes rebudes seran revisades i s’informarà al clients de la seva disponibilitat i condicions de lliurament.

DESPESES DE TRANSPORT

El cost de transport s’informarà en el moment de realitzar la comanda, en el moment que el client doni l’adreça d’enviament i sempre abans de la seva confirmació i acceptació per part del client.