SERVEI A DOMICILI – Consultar tarifes i disponibilitat al 972 50 12 47

Termes i condicions

Condicions de venda Carnisseria online Fuste Burgas

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES 

Les imatges que il·lustren els productes no entren en el camp contractual i no podran donar lloc a cap tipus de compromís per part de FUSTÉ BURGAS,SA. A més, FUSTÉ BURGAS,SA declina tota responsabilitat quant a la validesa del contingut de les fitxes tècniques i de les descripcions dels productes procedents dels nostres socis o proveïdors. 

GARANTIES DELS PRODUCTES

Els nostres clients es beneficiaran de la garantia oferta per la nostra qualitat. Acceptarem reclamacions dins les 24 hores següents a l’entrega de la mercaderia. Es faran devolucions de la mercaderia no desitjada pels nostres clients, ja sigui mitjançant la reposició de la mercaderia devolucionada o el reintegrament del seu import, sempre i quan es justifiqui amb el tiquet de venda corresponent. 

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT 

FUSTÉ BURGAS,SA no es fa responsable dels danys que pogués sofrir el client usant els productes adquirits en aquesta web, ja sigui per un ús hagut d’o indegut dels mateixos. El Client és responsable de la seva capacitació per a l’ús dels nostres productes.

FORMES DE PAGAMENT 

Les formes de pagament i condicions de venda de les comandes rebudes i generades a través d’aquesta pàgina web, seran les mateixes que gaudeixen els nostres clients en l’actualitat, ja sigui en metàl·lic com mitjançant tarja. El pagament de la comanda es produirà en el moment de la seva recollida en la botiga. FUSTÉ BURGAS,SA es reserva el dret de modificar-les pels motiu que FUSTÉ BURGAS,SA consideri oportú. Totes les comandes rebudes seran revisades i s’informarà al clients de la seva disponibilitat i condicions de lliurament.

RECOLLIDA DE COMANDES

Si prefereixes recollir la comanda tan bon punt arribar, envia‘ns la teva llista de la compra a través d’aquest formulari i t’ho tindrem preparat per quan ho vinguis a buscar dins dels horaris comercials de la botiga. Ens has d’indicar el dia i hora de recollida de la comanda.

Per poder preparar adequadament cadascuna de les comandes, necessitem un mínim de dues hores de preparació.

L’horari d’entrega de comandes és de 9:00h del matí fins les 13:00h. I de 15:00h fins les 19:30h de la tarda. Dimarts per les tardes no treballem.

Si una comanda es passa a les 8:00h del matí, per exemple, no es podrà entregar com a molt aviat fins les 10:00h del mateix matí. Una comanda que arribi a les 12:00h del matí no podrà ser entregada fins les 16:00h de la tarda (de 13:00h fins les 15:00h està tancat). Si una comanda arriba passades les 18:00h de la tarda ja no es podrà servir fins les 9:00h de l’endemà matí com a molt aviat.

De la mateixa manera, també pots enviar un correu electrònic a l’adreça info@fusteburgas.com donant detall de la seva comanda, el dia i hora de recollida així com el nom i telèfon de contacte.

DESPESES DE TRANSPORT

Fem servei de lliurament a domicili per la zona de l’Alt Empordà. A Figueres el cost del servei és de 4,00€ per desplaçament. En cas que la comanda sigui per lliurar-la a domicili, necessitarem que la comanda ens la feu arribar el dia abans. El lliurament de la comanda es realitzarà entre les 10:00h i les 13:00h. També necessitarem que ens anotin que la comanda és per servir-la a domicili. En el cas que més d’una comanda sigui per entregar en el mateix domicili, només cobrarem un cop el servei de desplaçament.

Per les comandes a d’altres localitats cal consultar tarifa i disponibilitat. Per a qualsevol aclariment també ens pots trucar per telèfon al 972 501 247.