SERVEI A DOMICILI – Consultar tarifes i disponibilitat al 972 50 12 47

Sobre nosaltres

Carnisseria xarcuteria i sala despecejament a Figueres

Som una empresa familiar dedicada al sector carnic des del 1973. El seu fundador, Albert Burgas i Ferreiro, juntament amb la seva muller, Francesca Blanch i Miquel, varen començar com a carnissers en un petit local que feia xamfrà del carrer La Jonquera amb la Plaça de les Patates.

En Berto, com se’l coneixia, compaginava la feina de carnisser amb la de negociant de vedells. Així, de mentres la Paquita s’encarregava de la carnisseria ell voltava granges buscant vedells cuixats i de rendiment. Anys més tard, a més a més de proveir-se amb vedells d’altres granges, varen aconseguir obrir una granja pròpia a la sortida de Figueres.

La Prosperitat en el negoci va facilitar que es traslladessin des de la botiga del carrer La Jonquera fins a la Plaça Isabel II, ubicació actual de la carnisseria i sala d’especejament i també punt de naixement com a empresa Fusté-Burgas, S.A.

Cap a finals dels 80 i seguint aquestes directrius, en Josep Fusté i Buch, gendre d’en Berto i la Paquita i casat amb l’Olga Burgas i Blanch, es va fer càrrec del negoci. S’havia consumat el primer relleu, fruit de la jubilació de la Paquita i en Berto i l’empenta de l’Olga i en Josep. Al llarg d’aquests anys s’ha fet reformes tant de la instal·lació com del planter, tot i que els seus caps visibles continuen essent els mateixos: Lluis teixidor i Roura, en la producció i elaboració, Carlos Arché i Padrós, en l’administració i Josep Fusté Buch, en les tasques de gerència.

Des de Fusté Burgas es treballa perquè tant des de l’arribada de la matèria primera a la nostra seu, com la seva manipulació i elaboració, fins que arriba a ulls dels consumidors finals, aquesta gaudeix del millor aspecte i el client en pugui disposar al millor preu. Per això comptem amb l’experiència d’anys treballant en el sector i la confiança dels nostres clients. Volem oferir la carn que a nosaltres ens agradaria trobar en qualsevol plat on hi mengéssim. I aquesta és la nostra raó de ser!